![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki darmowy sposób da się skutecznie zakodować plik PHP (tylko jeden) tak, aby był prawie nie do rozszyfrowania? Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to pliki PHP są wykonywane po stronie serwera, a więc aby się włamać powinieneś mieć dostęp do serwera. To jest to co ja wiem, ale może wypowie się ktoś kto potwierdzi lub zmieni moją wiedzę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z darmowych to raczej nie ma, musiałbyś użyć czegoś komercyjnego. Jak to tylko jeden plik to Ci mogę ionCubem zakodować odezwij się na pw (warunek to że serwer musi obsługiwać ionCube)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 4 Dołączył: 16.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz przekonwertować php do zefira i skompilować
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to pliki PHP są wykonywane po stronie serwera, a więc aby się włamać powinieneś mieć dostęp do serwera. To jest to co ja wiem, ale może wypowie się ktoś kto potwierdzi lub zmieni moją wiedzę ![]() Tutaj chodzi o zaszyfrowanie pliku w celu dalszej sprzedaży (licencje). Kupiłem już Zend Guard. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 10:36 |