![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystałem z dostępnego skryptu dodawania zdjęć na serwer i do bazy MySql jQuery File Upload
Przerobiłem go na moje potrzeby i działa rewelacyjnie lecz tylko w 99%. Potrzebuję wprowadzić INSERTEM do bazy ID które przekazuję do jQuery File Upload z poprzedniej strony korzystałem wcześniej przy tego typu zabiegach z
i w Insert podawałem wartość zmiennej i była przekazywana do bazy razem z linkiem Niestety w przypadku tego skryptu wyskakuje błąd "nieprawidłowy token" przy dodawaniu zdjęcia i nie jest to już taka prosta sprawa Poniżej główny skrypt jQFU
Jak poradzić sobie z tym problemem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest błąd po stronie PHP czy JS?
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej po php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pokaż odpowiedź serwera na żądanie Ajaksem
|
|
|
![]()
|
|
Na stronce w miejscu załadowania zdjęcia wyświetla się "SyntaxError: Unexpected token <"
a firebug pokazuje: Notice: Undefined index: set_id in /upload/server/php/index.php on line 39 Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object in /upload/server/php/index.php on line 44 |
|
|
![]()
|
|
Pokaż całość index.php, bo np teraz nie ma w ogóle linijki z set_id
|
|
|
![]()
|
|
Nie ma ponieważ wkleiłem czysty kod który działa, ale niestety nie spełnia do końca oczekiwań.
Po dodaniu zmiennej 'set_id' która ma przypisać zdjęcie do konkretnego zbioru niestety się rozsypuje, jak świadczą powyższe błędy. Czy macie pomysł na wprowadzenie tej zmiennej do tego kodu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:14 |