![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje skryptu na status zamówienia. Klient przy oddaniu komputera do naprawy dostaje losowy kod, po wpisaniu go na stronie może sprawdzić status np: czekamy na części itd. nie potrzebuje rozbudowanego interfejsu graficznego. Pozdrawiam Bartek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie się tym zajmę. Szybka realizacja no i nie duża cena
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się składa, że wczoraj realizowałem identyczny projekt dla biura księgowego. Jeśli temat jest aktualny to odezwij się do mnie. Za niedużą kwotę w ciągu godzinki od otrzymania wytycznych dostaniesz ode mnie spersonalizowany (funkcjonalnie i graficznie) system ze statusem zamówienia. Statusy mogą być wybierane z listy rozwijanej lub wpisywane ręcznie. Klient po podaniu na stronie numeru zamówienia otrzymuje informacje o jego statusie oraz datę ostatniej aktualizacji statusu.
Pozdrawiam. Możliwość hostowania u mnie. Ten post edytował prezes24 19.05.2015, 19:20:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 6 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Podaj budżet lub napisz na PW.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:45 |