![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 22.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję praktyki, stażu lub pracy jako junior developer PHP lub JS. Od jakiegoś czasu piszę sobie małe projekty w PHP i JS jako wolny strzelec na zlecenie i chciał bym w końcu zacząć robić to na poważnie. Szukam przede wszystkim pracy w której będę mógł się czegoś nauczyć, która podniesie moje umiejętności, a kwesta zarobków jest na drugim planie. Z mojej strony można liczyć na poważne traktowanie swoich obowiązków, maksimum zaangażowania, można się też ze mną w każdej sprawie dogadać. Praca najlepiej na terenie południowej Polski w biurze, lub częściowo zdalnie - nie są to warunki niezbędne, można do mnie napisać - odpowiem na każdą ofertę. Znajomość: - PHP 5 -dobra, w tym obiekt'ówka + podstawowe wzorce takie jak MVC, obserwator, fabryka + Git, Composer - Laravel - bardzo pobieżnie - JS - dobra + OOP, jQuery (unikam jak tyko mogę) + podstawy narzędzi js'owy takich jak: RequireJs, Yeoman, Bower, Grunt - podstawy Angular'a - zrobiony jeden projekt - jeszcze nie dokończony ![]() - SQL - na poziomie zapytań - podstawy Linux'a - HTML + CSS, PSD->HTML, WordPress bardzo pobieżnie Kontakt: arch68@wp.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:28 |