![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z paginacją, mianowicie chodzi o to że wszystko ładnie się wyświetla itp. ale gdy np. kliknę na trzecią stronę to pokazuje mi trzecią stronę ale nic nie zmienia się w samej nawigacji paginacj, dalej aktywna jest pierwsza strona. Ogólnie w bazie mam dużo więcej rekordów co powinno mi wyświetlać dajmy 5 stron w paginacji, a wyświtla tylko 3 . Nie mam pojęcia o co chodzi powinno ładnie śmigać... Prosze o pomoc Kontroler: Kod $this->load->library('pagination'); $config['base_url'] = base_url() . 'admin/zamowienia/index'; $config['total_rows'] = $this->panel_m->count_results('zamowienia'); $config['per_page'] = 10; $config['full_tag_open'] = '<ul class="pagination">'; $config['full_tag_close'] = '</ul>'; $config['first_link'] = '«'; $config['first_tag_open'] = '<li>'; $config['first_tag_close'] = '</li>'; $config['last_link'] = '»'; $config['last_tag_open'] = '<li>'; $config['last_tag_close'] = '</li>'; $config['next_link'] = '>'; $config['next_tag_open'] = '<li>'; $config['next_tag_close'] = '</li>'; $config['prev_link'] = '<'; $config['prev_tag_open'] = '<li>'; $config['prev_tag_close'] = '</li>'; $config['cur_tag_open'] = '<li class="active"><a href="#">'; $config['cur_tag_close'] = '</a></li>'; $config['num_tag_open'] = '<li>'; $config['num_tag_close'] = '</li>'; $this->pagination->initialize($config); $data['pagination'] = $this->pagination->create_links(); $offset = $this->uri->segment(4); $this->panel_m->limit_results( $config['per_page'], $offset); Widok : Kod <?php echo $pagination; ?> Zrobione ![]() Ten post edytował Bondar91 7.05.2015, 14:23:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:25 |