![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pilnie poszukuję osoby która wykona mi skrypt rejestracji pod podany szablon szablon Zależy mi by skrypt sprawdzał czy dany login jest wolny, email i haslo zgadzały się w obu polach (pass-repass, email-reemail). Dodatkowo sprawdzenie czy w bazie nie ma już zarejestrowanego takiego samego adresu email. Informacja o błędzie na tej samej stronie u góry. Przejście do strony potwierdzającej rejestrację tylko po wypełnieniu należycie wszystkich pól i ich sprawdzeniu. Plus wysłanie maila potwierdzającego rejestracje z loginem i haslem. Informacja o błędzie może być u góry, ewentualnie gdy nick jest wolny oraz pola dobrze wypełnione ich kolor zmieni się np. na zielony a błąd wywoła kolor czerwony pola. Zależy mi na tym szablonie ze względu na przygotowanie wersji mobilnej z użyciem jquery. Oferuję 50 zł wykonawcy. Nie wysyłam zaliczek. Po otrzymaniu skryptu wykonanego w/g powyższych sugestii prześlę zapłatę w ciągu 3 dni na wskazane konto bankowe lub paypal. Ten post edytował viadanit 2.05.2015, 14:35:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, jestem gotów to wykonać, napisz do mnie na: beniaminkowol@gmail.com Ustalimy wszystko ;-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, jestem gotów to wykonać, napisz do mnie na: beniaminkowol@gmail.com Ustalimy wszystko ;-) Szukam kogoś kto mi to szybko przygotuje a nie będziemy tracić czas na ustalenia.. Wszystko podałem w poście a z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny. Dlatego zaoferowałem taką a nie inną cenę za usługę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny pamiętaj, że poważnemu programiście płacisz za umiejętności a nie jego czas ![]() -------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od razu widać człowieku, że nie bardzo wiesz o czym piszesz. Może i ktoś napisze Ci taki skrypcik w pół godziny, ale czy będzie on współpracował z twoim systemem??
Moduł rejestracji musi pobrać dane z formularza, dokonać walidacji, zapisać je w bazie i ewentualnie wzsłać potwierdzenie lub link aktywacyjny. żeby zrobić coś takiego DOBRZE musiałbym wiedzieć co już masz, gdzie w bazie ma to być zapisane, ewentualnie jaka klasa to robi itp. sprawdzanie danych ma być w PHP, czy JS + AJAX, jakie biblioteki masz już w projekcie, tak żeby z nich skorzystać zamiast dodawać nowe etc... Jak widzisz nie jest to takie proste jak Ci się wydaje. Na dodatek ten ton. Jak nie masz kasy, to poproś i powiedz, że szukasz kogoś, kto Ci to zrobi za piwo. I nie pisz farmazonów w styulu: "z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny", bo programiście nie płacisz za stukanie w klawiaturę, ale też za czas jaki poświęca na naukę, aby wiedzieć co wystukać. I sądzę, że nikt poważn nie zrobi Ci tego za 50 PLN, które może kiedyś łaskawie zapłacisz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:06 |