![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Mati- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam pytanbko: Jaki kod w php wstawić żeby można było zrobić odnośnik typu <a href="strona.php?imie=Franek&nazwisko=Kowalski">Kliknij tu</a> i w zależności co jest po ? wyświetlała sie inna stona? Chwilowo mam cos takiego
Cytat <? if ($co = goowno) { print "witaj na stronach<br>"; print '<A HREF="4.php">Powrót</A>'; } else { print ' Strona główna o informacjach Mateuszowskich<br> <A href=4.php?co=gowno>klikaj</a>'; } ?> I chce żeby po wpisaniu 4.php?co=goowno sie wyswietalło "witaj na stronach" Czy ktoś może pomóc? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1)Masz
if ($co = goowno) a w adresie tylko jedno o! <A href=4.php?co=gowno>klikaj</a> 2)Zrob tak:
3)Kod dajesz między [ php ] A [ /php ] a nie [ QUOTE ] i [ /QUOTE ] PozdrOOfka ![]() |
|
|
-Gość_Mati- |
![]()
|
Goście ![]() |
Danke, danke!
Jam jest tu nowy i niezbyt wpszystko tu wiem ![]() ale sie chyba zareje, bpo fajne forum to je |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm może mi ktoś powiedzieć co to oznacza??
Warning: Unexpected character in input: ' ' (ASCII=11) state=2 in /home/www/minister.mybesthost.com/index.php on line 21 nie wiem nawet co mam poprawić, bo w liniii 21 jest... } i co teraz? hoho już wiem, bo trzeba było dać kodowanie na unicode big endian. Ale! Co jest z tym?
a nic sie nie wywietla na stronie-cała czarna. Ten post edytował Mefju 23.12.2004, 15:54:09 -------------------- Strona o Świebodzickim basenie
Strona z dloadem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:59 |