![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witajcie,
popelnilem ostatnio takie narzedzie: szukajnumeru.pl mam prosbe o uwagi i konstruktywna krytyke ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie, popelnilem ostatnio takie narzedzie: szukajnumeru.pl mam prosbe o uwagi i konstruktywna krytyke ![]() pozdrawiam ---całkowity edit---: 1. Zmień w inputach type="text" na type="number" bo na tablecie domyślnie jest alfabetyczna klwiatura, a gdy się wpisze jakiś znak to go nie pokazuję | dodatkowo lepiej gdyby to był 1 input a nie 9.. Bo co chwile pole trzeba klikać na tablecie ![]() 2. Nie rozumiem sensu tej strony, czy komuś się przyda wogóle... Chyba że jako dodatek do innego projektu. Ten post edytował Ksar 25.04.2015, 19:00:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w menu jest zakladka "Pomoc", w ktorej opisane jest o co kaman w serwisie
![]() natomiast co do inputu to masz racje - zmienilem jednak na type="tel" bo type="number" renderuje strzalki ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 14.09.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Strona to fajna wprawka do większych projektów, mam jednak wątpliwości do do wykozystanego zdjęcia, czy jest z legalnych źródeł? Lepiej od początku uczyc się pracy na legalnych treściach, mimo że na początku może to byc trochę kłopotliwe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 01:07 |