![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
natrafilem na okropny problem, z którym za nic nie mogę sobie poradzić ![]() Skrypt napisałem na podstawie (właściwie to skopiowałem i zmieniłem na swoje) przykładowych plików do książki "php od podstaw". Oryginalny skrypt działał bez zarzutu, mój do pewnego momentu także - jednak gdy go skończyłem okazało się że działa niepoprawnie... Oto skrypt: plik "liczby.php" po wykonaniu tej funkcji wygląda tak:
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Po usunięciu tych zbędnych znaków i wejściu na stronę, zostają dodane zapewne od razu, przy pierwszym wyświetleniu, gdyż po kliknięciu w jakiś link pojawia się ="6" ?>w treści każdego działu... Jak temu zaradzić...? -------------------- Kod $kobieta = 'Kobieta zmienną jest...'; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz złego trybu otwierając plik. Użyj 'w' zamiast 'r+'.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
haha! Działa
![]() Zawsze można na Was liczyć, jesteście najlepsi! Dlatego: Wesołych, rodzinnych, spokojnych, śnieżnych ale ciepłych Świąt, mnóstwa prezentów pod choinką; w Nowym Roku wszystkiego dobrego, samych udanych skryptów ;-) , spełnienia marzeń i co niektórym: zdania matury... -------------------- Kod $kobieta = 'Kobieta zmienną jest...'; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:31 |