![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie jak zrobić konto premium czyli daje użytkownikowi 100 pkt a on za 100 wymieni je na konto vip na 30 dni
mam w bazie id login haslo premium (1-premium 0-brak) punkty data_wygaśnięcia to by była wymiana pkt $id_100pht jest to pole wyboru
jak zobaczyć ile dni pozostało do daty zakąszenia jak zakończyć mu premium jeśli czas upłyną lub opis dokładny jak porównywa daty je dodawać odejmować |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak zobaczyć ile dni pozostało do daty zakąszenia data wygaśnięcia - data bierząca Cytat jak zakończyć mu premium jeśli czas upłyną hmmm ja bym przy każdym wejściu czy tam odwoływaniu się nie ważne przez kogo czy to admin czy użytkownik czy gość sprawdzałby przy każdym wejściu dane zapytanie i np jeśli data upłynęła to zmień mu premium na 0 jeśli nie to zostaw go i sprawdzaj dalej. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zobaczyć ile dni pozostało do daty zakąszenia
porównac aktualna date z data zakąszenia jak zakończyć mu premium jeśli czas upłyną if aktualna data > data wygasniecia update premium 0 display buy premium -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:46 |