![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym dowiedzieć się jak to w końcu jest ze strukturą katalogów jaką należy zachować na serwerze zewnętrznym. Zamierzam wykupić hosting na Hekko. W sieci wyczytałem (ale nie jestem pewny czy te informacje są prawidłowe), że do katalogu public_html należy przenieść tylko i wyłącznie zawartość katalogu web (czy katalog web?), resztę katalogów, plików, należy wrzucić poziom wyżej. Wysłałem z ciekawości zapytanie do Hekko o możliwość wrzucania plików o poziom wyżej niż public_html i otrzymałem taką oto odpowiedź: Uprzejmie informuję, że w panelu administracyjnym po dodaniu domeny, tworzony jest automatycznie katalog domains/nazwa_domeny/public_html/, gdzie należy wgrać pliki strony. Brak możliwości samodzielnego skierowania domeny na wybrany katalog. i chyba Pan mnie nie zrozumiał bo odpowiedzi na moje pytanie mi nie podał. Macie doświadczenie z tym usługodawcą? Czy jest możliwość wrzucenia katalogów powyżej public_html? Ten post edytował kosmos 15.04.2015, 09:38:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Twoim katalogu domowym masz strukturę j.w. i możesz sobie wgrywać co chcesz i gdzie chcesz (wyżej) z tym zastrzeżeniem, że public_html w ścieżce jw. nie podlega zmianom.
Ten post edytował nrm 15.04.2015, 10:37:20 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:35 |