![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, zamieniam wlasnie tabelki na div'y ale nie moge juz z nimi
![]() czy ktos moze mi powiedziec jak to zamienic?? na div'y?? dzieki edit wziołem z posta wczesniej coś takiego
ale dalej nie dziala divy nie sa kiło siebie tylko pod sobą ![]() EDIT ok udało sie ![]() teraz powiedzcie czy to dzieki dilplay:inline ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki zaraz to sprawdze jak cos nie wyjdzie napewno bede pisal
![]() a co do display to masz racje pod firefoxem kicha a pod IE działa ![]() EDIT no to niewiele powalczyłem ![]() wkleje html i css a potem napisze co nie gra
teraz css
top i menu wyświetla sie elegancko, po srodku okna przegladarki na długość 800px. Niestety gdy pod spodem chce dodać te 2 div'y obok siebie z float:left *lub right) wszystko sie rozjezdza ![]() Probowalem to wszystko wlozyc w <div id="center">{tutaj reszta diwów}</div> właśnie w tym celu żeby wszystko było po śrdku okna przeglądarki, niestety efekt jaki chciałem uzyskac, czyli 2 div'y koło siebie nie wychodzi. Owszem są obok siebie ale nie maja długości 800px ani nie sa wyśrodkowane w oknie przegladarki. Jeśli ktoś jest w stanie (a raczej zna lepiej CSS) prosze o pomoc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok thx, tylko znowy mam problem bo cala strona ma byc wysrodkowana (<center></center>) a nie jest jest z lewej strony
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(eS... @ 2004-12-21 14:56:18) ok thx, tylko znowy mam problem bo cala strona ma byc wysrodkowana (<center></center>) a nie jest jest z lewej strony To chyba źle masz link do pliku css. Bo mi pod FF i pod IE dobrze wyświetla czyli wyśrodkowane. Sprawdź nazwę pliku css. |
|
|
![]()
|
|
niestety ani prolog ani link do css'a
![]() ![]() chociaz pod firefoxem wszystko jest ok, tylko ten IE nawala ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(eS... @ 2004-12-21 16:53:16) niestety ani prolog ani link do css'a ![]() ![]() chociaz pod firefoxem wszystko jest ok, tylko ten IE nawala ![]() Zamień w pliku CSS ten kawałek:
Na taki:
|
|
|
![]()
|
|
dzięki, jeżeli coś napotkam nie zrozumiałego to dam znać
jeszcze raz dzięki ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:04 |