![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mamy główny wpis: Tytuł : x Id: 1 Autor: Y Treść: Z I komentarze do niego: powiedzmy : 6 Usiłuję napisać skrypt wyróżnione. tj. moderator uruchamia aplikację gdzie za pomocą pętli (spis komentów do głównego wpisu) i checkbox może wyróżnić ciekawe komentarze (wpisać je do nowej tabeli : wyroznione). Nie mam pojecia jak zrobic, aby tylko dodal te zaznaczone za jednym razem. Bardzo prosze o pomoc. Dziekuje z gory. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(atomek_16 @ 2004-12-20 10:53:12) Nie mam pojecia jak zrobic, aby tylko dodal te zaznaczone za jednym razem. Bardzo prosze o pomoc. W pętli. Czytając z bazy zapewne ładujesz je do tabeli, tabelę wyświetlasz, a checkbox ustawia dodatkowa zmienną. Potem tylko w pętli
-------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki. Kombinowałem, ale nie mam pojęcia jak to zrobić
![]() Może wstawię kod. Gdybyś zechciała podać mi rozwiązanie, byłbym zobowiązany.
|
|
|
-Gość_atomek_16- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nic w ogóle nie wychodzi mi
![]() |
|
|
![]() ![]() |