![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam zaprojektowany portal społecznościowy z dobrym nietypowym pomysłem (analiza rynku zrobiona). Zaznacze na starcie , ze nie jestem informatykiem , jednak posiadam nie małą wiedzę informatyczną. Portal nie chce wykonywać sam , chcę znaleźć programistów do współpracy i sam również na ile tylko będę w stanie poświecić się rozwojowi by wniknąć w jego kod. Mam pytanie jakie obecnie szablony darmowe bądź płatne CMS są najbardziej rozwinięte , najbardziej współczesne, najlepiej nadające się do dalszych modyfikacji i nie ma problemów z dokładaniem własnych modułów? Ja do tej pory uznałem za takie Socialengine i Oxwall, ale może się myle i jest coś lepszego? Być może takie szablony to zły punkt wyjścia? prosiłbym o porade. Dodam że portal w swoich założeniach ma integrować w sobie funkcję zbliżoną do Aukcji (kategorie, oferty, zakup) jak również bezpieczne płatności online , integrację z Facebookiem (logowanie i wymiana danych) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:19 |