![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
naszukałem się sporo, ale nic podobnego nie mogę znaleźć w tym programie. Problem pojawia się kiedy próbuję nadpisać plik na serwerze FTP, który wcześniej edytowałem i zapisałem w programie NetBeans. Niekiedy po prostu blokuje mi dostęp do reszty plików. Problem jest raczej rozwiązany, ale chciałbym jeszcze ustawić opcję w NetBeansie, która nie będzie modyfikowała uprawnień pliku, który pobrałem z serwera. Możecie mi pomóc w odnalezieniu tej opcji? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uprawnienia do pliku nie są przechowywane w pliku, tylko na danym systemie, więc nie sądzę by NetBeans miał coś do tego.
W ustawieniach serwera FTP możesz sobie ustawić z jakimi uprawnieniami ma domyślnie przenosić pliki i to tutaj bym raczej szukał przyczyny. O ile faktycznie to kwestia uprawnień. To co NetBeans może nadpisać to napewno kodowanie pliku. Jeśli żadne z powyższych to opisz szerzej na czym polega problem. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:28 |