![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Robiłem swój serwis na localhoscie, wczoraj wgrałem go na testowy serwer i mam problem bo strona jest przesunięta w topie przez biały pasek. Wygląda to jak przesunięcie strony po wyświetleniu błędów ale błędów już nie ma. Na początku miałem błędy z headers already send ale poprawiłem to a pasek został, mniejszy niż przy błędach ale został. Oczywiście mam włączone wyświetlanie błędów: testowane na 2 przeglądarkach i na obu jest pasek. tak to wygląda: (IMG:http://s2.postimg.org/taf54bbrd/pasek.png) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Bez kodu. to tylko:
(IMG:http://historia.focus.pl/upload/galleries/1/fot-corbis-archiwum-autora-1199_l.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Kshyhoo widzę że dostałeś nową rangę na Forum Ekspertów (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
The Clue: BOM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
@Kshyhoo widzę że dostałeś nową rangę na Forum Ekspertów (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Staram się, ale Naczelnej Wróżki nie odbiorę Nosporowi ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Staram się, ale Naczelnej Wróżki nie odbiorę Nosporowi ;p Dobra chłopaki, później się poklepiecie po plecach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Generalnie naprawiłem, nie wiem jakim cudem mogłem przesunąć to marginesem. Czemu na localhoscie inaczej jest interpretowany szablon i na hoscie inaczej? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
normalize.css i po problemie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na darmowym serwerze często taki pasek sie pojawia w miejscu reklamy przy włączonym adblocku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
albo GA masz zle podpiete. wrzuc do jakiegos walidator w3c strone i jak bedziesz widzial podwojnie otwarty head,body i ogolnie masz GA to szukaj w ta strone:P
ps. szkole sie jak Kshyhoo |
|
|
![]()
|
|
ps. szkole sie jak Kshyhoo Cosa? Niech poda linka, to się zobaczy... chyba, że się wstydzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Che cosa?
Wróżyć się uczę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:22 |