![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: Kołobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Przypadkowo znalazlem na tym forum link do strony http://superhost.pl/ (dowiedzialem sie przy okazji iz WebCity stoi na ich serwerach). Po zapoznaniu sie z oferta i sprawdzeniu konta testowego, musze powiedziec, ze oferta jest swietna. Zamierzam zamowic serwer dedykowany i w zwiazku z tym nasuwaja mi sie pytania
Ten post edytował shaun 19.12.2004, 16:49:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fak oferte maja konkurencyja
![]() ![]() ![]() kiedys szukajac konta bralem pod uwage ich i lap.pl wybralem lap ze wzgledu na Turck mmcache (szkoda ze na superhost.pl go nie ma) co do systmu na jakim chesz to miec to ja zawsze polecam FreeBSD ![]() ![]() pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat calkowicie bez sensu. Zaraz wszyscy beda wpisywac tu czy serwery firmy X sa lepszy od firmy Y. Takie pytanka to powinno sie raczej pisac na http://webhostingtalk.com/ lub jakims polskim odpowiedniku a nie na forum o php.
Kinool: Chcesz kupowac serwer dedykowany i nie wiesz nawet jaki system wybrac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: Kołobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hamlecik: po to zrobiono dzial hyde park, zeby tu rozmawiac na dowolne tematy. dlatego ja zadaje pyt. znawcom tematu, bo mysle ze wiekszosc zaawansowanych programistow php zna sie na serwerach w mniejszym lub wiekszym stopniu.
i mysle, ze jesli nie umiesz pomoc, to nie powinienes sie wypowiadac, bo to nie dyskusja o slusznosci mojego tematu... Cytat Poczytaj troche w internecie lub popros kogos o pomoc kto sie zna na tych rzeczach to wlasnie robie, czyz nie? |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie sie zawsze wydawalo ze server dedykowany to cos takiego ze administrator to tam jedyne co moze zrobic to nacisnac reset na obudowie. A wszystkim zajmujesz sie ty. Wtedy wyborem (chyba najlepszym) byl by debian lub *BSD i zdalne zarzadzanie.
Jesli chodzi o php itp to juz w twojej kwesti bedzie chyba zainstalowanie jego i skonfogurowanie. Chyba ze pomylilem pojecia z serverem dedykowanym -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
hm, w sumie fakt, moj serwer, to ja sobie robie co chce itd... tylko teraz problem - jak ja bede tym zarzadzal :} eh.. mam nadzieje, ze faktycznie maja dobra obsluge
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie znasz sie na zarządzaniu serwerem to nie bierz serwera dedykowanego.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli chodzi o opinie o superhost to mozna zapozna sie tutaj : http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=30...light=superhost .
osobiscie zastanawialem sie nad nimi, ale nie daja mozliwosci ustawiania konfiguracji przez .htaccess, a globalnie register_globals oczywiscie wlaczone :/ -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:44 |