![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 2.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym pobrać formularz z innej strony np. rejestracja na facebooku (ale chodzi mi ogólnie aby z wszystkimi stronami tak się dało...) razem z kodem zabezpieczającym aby był dostępny na mojej stronie.
Jak takie coś zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabezpieczenia są po to, aby tego nie robić.
Nie da się ;] -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie się da.
Robisz np. cURL`em request -> pobierasz formularz, kod zabezpieczający itp. Wyświetlasz to na swojej stronie, czekasz aż użytkownik wszystko uzupełni - po wysłaniu formularza robisz kolejny request do facebook`a i zwracasz odpowiedź. Z tym, że podczas takiej zabawy możesz spotkać wiele problemów i jeżeli nigdy nie używałeś cURL`a lub nie bawiłeś się w takie rzeczy to słabo to widzę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 2.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem pobrane formularze na pewnej stronie z innych strony (Były to formularze do rejestracji strony w katalogu "rejestracja półautomatyczna", i te formularze były razem z kodem captcha
![]() To ma być tylko dla wygody użytkownika. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: PHPNie wysyla SMS
Tutaj jest podobny kod do tego co ty oczekujesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:17 |