![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Według wskazówek Google, skrypt pozwalający podłączyć stronę pod Analitycs musi być osadzony w dokumencie HTML. Chciałbym się od Was dowiedzieć, czy istnieje taka możliwość i działałoby jeśli dałbym ten skrypt do oddzielnego arkusza np. google_analitycs.js i podałbym tylko ścieżkę do tego dokumentu nie zaśmiecając przy tym pliku html? Bardzo mi na tym zależy i również wolałbym mieć pewność dokonując zmiany, bo nie chciałbym żeby mi Analitycs oddcieło na jakiś czas więc spróbuj i nam powiedz raczej nie wchodzi w grę. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj i sprawdź? I powiem Ci z góry: działa.
Cytat Bardzo mi na tym zależy i również wolałbym mieć pewność dokonując zmiany, bo nie chciałbym żeby mi Analitycs oddcieło na jakiś czas więc spróbuj i nam powiedz raczej nie wchodzi w grę. Spróbuj i nam powiedz. Są narzędzia do sprawdza czy ów skrypt działa. Zresztą jak postawisz sobie lokalnie i wejdziesz w google analytics to przecież masz w czasie rzeczywistym sprawdzanie -,- Ten post edytował Forti 14.03.2015, 17:24:30 -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 17:29 |