![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry za moją ignorancję w temacie (nawet nie wie wiem czy piszę w dobrym temacie na forum) - natomiast mam OLBRZYMIĄ prośbę o pomoc...
Postawiłem stronę http://innoventi.pl/ptl (przeróbka gotowego szablonu Bootstrapa) - natomiast występuje jeden problem z polskimi czcionkami. W Chromie wszystko jest niby OK, natomiast kiedy sprawdzam w IE lub w Firefoxie - wtedy niektóre polskie litery są zastępowane inną, pogrubioną czcionką (np. w słowach "Zarząd Główny" przy logo na górze albo w tekście na Sliderze)... W pierwszej chwili myślałem, że to są domyślne czcionki tego szablonu które nie obsługują polskich znaków - ale przecież gdyby tak było to w Chromie również wyświetlałyby się zamienniki! Może te jest jakaś głupota z kodowaniem znaków - albo czymś podobnym. Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK - tylko co zrobić z tymi czcionkami? Pozamieniać te które są w szablonie na te z listy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienić link do czcionek na ten, który podałem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:02 |