![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam problem z różnym wyświetlaniem pomiędzy Chrome i Mozilla. W chrome wszystko wyświetla się tak jak tego oczekiwałem, ale w Mozilli pojawiają się rozbieżności. Rzecz w tym, że w Chromie szerokość main_section jest zachowana, i elementy div poruszają się wewnątrz po najechaniu muszką, nie zmieniając szerokości main_section. Inaczej jest w Mozilli - tam szerokość main_section jest dostosowana do zawartości, i jeśli któryś z elementów się rozszerza, całe main_section rozszerza się również. KOD HTML
KOD CSS:
Czy ma ktoś pomysł w jaki sposób zablokować main_section, żeby zachowywało się tak jak w Chrome? Z góry dzięki Ten post edytował JaHolden 13.03.2015, 12:25:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ale takie rozwiązanie nie działa... Do tego, znika element który jest ustawiony na prawo od tego section (oczywiście tylko w Mozilli) :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
najlepsze jest to ze u mnie dziala tak samo, zobacz moze u siebie box-sizing, sprawdz elementy nadrzedne albo wklej calosc na jsfiddle.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie działa, jak działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Bardzo proszę:
https://jsfiddle.net/mz07vfk6/ @CuteOne, ale jak wklepać link który podesłałeś pod mozillą, to jednak się całość wciąż rozszerza |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:34 |