![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Otóż mam skrypt który umożliwia mi dodanie zgłoszenia do bazy oraz wysłania potwierdzenia zgłoszenia na maila do szefa serwisu i do klienta. Problem polega na tym, że po wgraniu świeżego edytowanego pliku ze skryptem na serwer mail wyśle się tylko za pierwszym razem. Gdy ponownie chce skorzystać z formularza to dodaje on tylko i wyłącznie rekordy do bazy. Nie wysyła juz za drugim razem powiedzenia póki nie zmienię czegoś w skrypcie i nie wyślę pliku na ftp. I tak w kółko. Nie mogę pokonać tego problemu chociaż już trochę nad tym siedzę. Kod jest za długi na post wiec podaje pastebin http://pastebin.com/Y9wZc7za |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, że skrypt pomyślnie wysyła maile na oba adresy mailowe. Przynajmniej za pierwszym razem.
Tak jak mówiłem. Problem jest wtedy, gdy wypełnię formularz zaraz po wywołaniu poprzedniej funkcji mai() . Wtedy jedyne co ma miejsce to dodanie rekordów do bazy danych, a maile niestety nie wychodzą z serwera. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:56 |