![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 6 Dołączył: 25.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy natknął się ktoś na jakiś tutorial/skrypt który robi takie coś, to jest przykład:
jest formularz w którym ktoś wyszukuje i wpisuje w inputa np. miasto, wybiera sobie z listy rozwijanej np. samochody i klika szukaj następnie wyświetlana jest lista normalnie w PHP z paginacją nad listą pojawia mu się to co wybrał np. Gdańsk (x), samochody(x) x-oznacza to, że gdy klikniemy na niego załaduje się lista z nowymi wynikami pozbawionymi klikniętego parameru np gdy kliknę x przy samochodach to pobierze z bazy wszystko uwzględniając Gdańsk i tak samo paginacja w tym momencie jest już ajaxowa, po kliknięciu x przy Gdańsku znowu zapytanie ajaxem i pobieramy wszystko z bazy (bo nie ma parametrów) Piszę coś takiego sam, ale czy istnieje gdzieś już coś podobnego na czym można by się wzorować? Najlepiej JS+PHP ale gdy ktoś napotkał coś takiego na jakiejś witrynie to równiez mogę podpatrzeć. Może ktoś się już natknął na coś takiego, jak narazie w tutorialach napotkałem tylko sam PHP bez ajaxa albo wszystko na Ajaxie, a mi chodzi o połączenie tego. Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek: http://stackoverflow.com/a/2674466
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 6 Dołączył: 25.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ale to nie jest to czego szukam. Powyżej starałem się napisać dokładnie o co mi chodzi, wiem, że pewnie ciężko będzie takie coś znaleźć. Sam przegooglowałem już wiele i raczej samemu trzeba by takie coś zrobić, nie ma nawet nic podobnego, dziwne..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ Datatable
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:00 |