![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Dopiero zaczynam z programowaniem w php.
Ostatnio morduję się z skryptem przesyłania danych do bazy danych. Plik: dwa.php
plik jeden.html
Po kliknięciu wysłaniu formularza pojawia się biały, pusty ekran. A dane nie trafiły do bazy. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję ![]()
Powód edycji: [Kshyhoo]: używaj bb-code
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Usuń @, które tłumią komunikaty błędów, włącz pełne wyświetlanie błędów.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki Kshyhoo. Działa. Sporo poradników kazało używać @.
Ten post edytował saperdak 5.03.2015, 19:27:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To trzeba było się dowiedzieć, po co się korzysta z @
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Mam jeszcze jedno pytanie.
![]() Czy ta składnia jest napisana prawidłowo? (nie dodaje mi danych do tabeli). bem jest nazwą bazy danych. Kod $ins = @mysql_query("INSERT INTO bem SET Data='$data', Klasa='$klasa', Godzina='$godzina', Nauczyciel='$nauczyciel', Zastepstwa='$zastepstwa'"); Naprawione. Jeszcze raz dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował saperdak 5.03.2015, 19:38:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:38 |