|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 20.02.2014 Ostrzeżenie: (10%)
|
Witam, wczoraj skończyłem swój serwis internetowy, który pomoże nam znaleźć chętne osoby do wspólnego wyjścia, np. na rower, pobiegać, do kina, na kręgle. Będę wdzięczny za Waszą ocenę, opinię, samej strony jak i jej idei. Wiem, że grafika nie jest jakoś specjalnie powalająca, ale grafik ze mnie żaden, a wynajęcie trochę kosztuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Link do serwisu: http://aktywnie-razem.pl Konstruktywna krytyka mile widziana. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
To ten startup co miales puszczac czy cos mniejszego na szybkosci zrobiles?
Daj jakies konto testowe, na pierwszy rzut oka kilka rzeczy sie rozwala po stronie frontu - nic innego nie sprawdzam, potem Ci dokladny research zrobie Ten post edytował tzm 5.03.2015, 17:35:20 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
No dobra, widać wersję Alfa, a kiedy premiera?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
Pomysł nawet dobry. Gorzej z wykonaniem grafiki - no ale nie każdy jest designerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował mrc 5.03.2015, 17:38:20 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak się nie jest designerem to albo sie kupuje grafikę, albo szuka darmowej ale ładnej albo wcale się nie wypuszcza, chyba że to ma działać a nie wyglądać.
Ale tego typu serwis musi wyglądać i przy okazji działać. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty się tu FB nie zasłaniaj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2014 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
ooo właśnie robie sobie coś bardzo podobnego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) będę miał od kogo odgapiać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) choć w zasadzie został sam(?) front-end.
A co do grafiki to też mam z tym problem.. Kupić wychodzi drogo. Biorąc pod uwagę że strona powstaje hobbystycznie to wsadzenie w nią pare stów troszkę piecze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A znalezienie darmowej grafiki pod taki portal graniczy chyba z cudem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daj jakieś konta testwe. p.s ile płaciłeś za lajki? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) p.s2 co sekunde w firebugu.. Cytat POST http://aktywnie-razem.pl/ajax/messages_refresh
403 Forbidden 125ms jquery-1.9.1.js (wiersz 8526) "NetworkError: 403 Forbidden - http://aktywnie-razem.pl/ajax/messages_refresh" Ten post edytował ShaggyAG 5.03.2015, 22:33:37 |
|
|
|
|
|
|
|
Dlatego napisałem że to Alfa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A co do tego że hobbistycznie. Co z tego. Jak chcesz się czymś pochwalić to chyba chcesz żeby to było jak najlepsze prawda? To tak jaj z kobietą. Wolałbyś się pochwalić że masz modelkę czy małą grubą z powybijanymi zębami i obdrapaną twarzą? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2014 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
No tak ale chwalenie się cudzym front-endem to jak chwalić się że sąsiad ma ładną żone (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
a tak nawiasem z tymi kobietami to moim zdaniem back-end>front-end Bo co Ci z front-endu 10/10 jak w back-end bedzie
a zapytanie o sex podatne na sql injection (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
No tak ale jak frontu bd przejaskrawiając 1/10 to backu nawet nikt nie spróbuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie każdy klient to pseudo hakier czyhający jak tu coś naszkodzić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
narzeczona mi mowi tak:
Cytat fajny pomysl, tylko nie ma ludzi na tym wiec nie znajde nikogo do pogrania w siatke:(, zrob mu front do tego zebym mogla to znajomym pokazac, prooooszeeee takze Adi, masz za darmo, czego sie nie robi dla drugiej polowki. Ten post edytował tzm 5.03.2015, 23:59:09 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 20.02.2014 Ostrzeżenie: (10%)
|
@tzm (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
co do błędu 403 z ajax/messages - to niby nie błąd, po prostu nie jesteś zalogowany i "blokuje" dalszy kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) @tzm to nie "startup" o którym myslałem na początku, to zrobiona na szybko mniejsza wersja. Co do kont, śmiało możecie zakładać. Nie ma aktywacji e-mail, więc e-mail można podać byle jaki, imie i nazwisko to chyba nie problem podać coś typu "Test test" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat co do błędu 403 z ajax/messages - to niby nie błąd, po prostu nie jesteś zalogowany i "blokuje" dalszy kod To poprostu nie odpalaj tego kodu, jak ktoś nie jest zalogowany.... widze pojecie optymalizacji jest ci obce.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
@tzm (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) co do błędu 403 z ajax/messages - to niby nie błąd, po prostu nie jesteś zalogowany i "blokuje" dalszy kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) @tzm to nie "startup" o którym myslałem na początku, to zrobiona na szybko mniejsza wersja. Co do kont, śmiało możecie zakładać. Nie ma aktywacji e-mail, więc e-mail można podać byle jaki, imie i nazwisko to chyba nie problem podać coś typu "Test test" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiedyś tez robiłem coś na szybko, byle odpalić. To się nie opłaca, kompletnie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lepiej trzymać zamkniety serwis kilka miesięcy i wydać dokładną wersje, ewentualnie bez kilku bajerów/features, niż bubel. |
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś tez robiłem coś na szybko, byle odpalić. To się nie opłaca, kompletnie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lepiej trzymać zamkniety serwis kilka miesięcy i wydać dokładną wersje, ewentualnie bez kilku bajerów/features, niż bubel. Ja od roku mam spisana dokumentacje projektu i strach ruszyc bo za slabo ogarniam jeszcze tematy z back zwiazane (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zaczac tez trzeba. |
|
|
|
|
|
|
|
Może źle się wyraziłem. Nie na "szybko" byle jak, tylko robiłem poprzednio większy projekt prawie pół roku, ale w końcu pod koniec wydzieliłem jedną jego funkcję na właśnie taki serwis.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%)
|
Takie anonse dla aktywnych chyba z tego powstanie.
Nie da się zarejestrować buttony zachodzą za stopkę |
|
|
|
|
|
|
|
RWD widocznie nie "łapie" Twojej rozdzielczości. Próbowałeś w pionie/poziomie?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
trochę pracy jeszcze trzeba w to włożyć, teraz to jeszcze słabiutko
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 20:19 |