![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukiwałem czegoś co zastąpi mi skutecznie CodeIgniter. Obadałem Slim oraz Yii - oba mi w sumie odpowiadają.
Ale dzisiaj stwierdziłem, że poszukam waszej opinii o najlepiej mi w sumie znanym frameworku, opinie są jakie są. Zaskakująca jest natomiast informacja z Google Trends. Oczywiście Laravel idzie w górę, zaskoczeniem jest jednak CI, który przecież jest tak słaby, tak zły. Google Trends Co sądzicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli lubisz minimalizm to Slim/Yii2 jest jak najbardziej.
Prostota to Laravel Jak chcesz Czarnego ogirea to Symfony 2 Zend jest chyba dla ludzi z przyzwyczajeniem ![]() Teraz jeszcze niedługo wychodzi CakePHP3 więc też można się zainteresować (ale nie wiem czy bardzo poważnie) bo jest przyjemny. Phalcon mało popularny ze względu na swoją specyfikę i dość trudny na początku Kohana jaka jest każdy widzi ![]() Poza tym temat o FM już jest, i każdy powie Ci coś innego. Sam musisz poprzeglądać, zerknąć na trendy rynkowe gdzie i w czym się zarabia, wybrać odpowiednie narzędzie i działać. Ten post edytował Pyton_000 5.03.2015, 09:11:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat raczej nie dotyczy wyboru fm. A raczej dziwnej sytuacji: złego zdania na temat CI, a jednocześnie nieadekwatnych wyników w Google Trends.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie wiem co w tym dziwnego. CI to jeden z najprostszych framework`ów. Znam kilka innych, ale jak mam mały projekt do zrobienia to używam CI.
PS. Jak chce wbić gwóźdź to po co mi wiertarka, śrubokręt, młotek, piła jak wystarczy sam młotek ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:54 |