![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Opisze co chciałbym zrobić. Chce zrobić licznik który odlicza do jakiegoś momentu. (te część już mam) Teraz pozostało mi podłożyć pod spód jakieś tło i tu jest problem nie wiem jak w inny sposób niż za pomocą css i diva wyświetlić text na obrazku. Problem też jest taki że jak pozostało np 25 dni to chciałbym rozbić te 25 na 2 i 5 i każdą wyświetlić na innym obrazku. Czemu chce rozbijać 25 na 2 i 5 ? Bo wtedy mogę zastosować animacje tła tylko dla 5. I teraz moje pytanie. Czy jest to możliwe w ten sposób co ja chce w js jak tak to jakich funkcji użyć? Kodu nie chce sam sobie napisze wystarcza mi nazwy funkcji jako że słabo znam js. Edit: Jeżeli polecacie inny sposób myślenia przy robieniu takiego licznika chętnie wysłucham. Ten post edytował kuzaja92 4.03.2015, 17:12:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, to rozbij tak jak piszesz, wstaw do dwóch elementów i w css każdemu nadaj inne tło.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:53 |