![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra nie bede owijal w bawelne... chce zrobic cos w tym stylu:
http://dupa.youaremyfriend.com/ (przy czym za slowo dupa mozna wpisac cokolwiek). Mam ustawione rekordy cname w dnsach *.domena.com. Wszystko jest ok. Ale teraz jak mam przekazac ewentualnej zawartosci strony z jakiej domeny sie weszlo? Serwer: Apache HTTPd Server. Pozdrawiam FlashT |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_SERVER['HTTP_REFERER']
-------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wszedles z:http://forum.php.pl/index.php?showtopic=24013&hl=
-------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Aha to znaczy ze to nie jest to o co pytalem
![]() Chodzi mi o to ze jak whodze na dupa.zycie.org a kupa.zycie.org, to mam tak ustawione ze mi sie pojawia ta sama strona. Ale chce teraz wiedziec czy ktos wszedl na dupa czy kupa. Jak juz mowilem... thak jak jest na youaremyfriend.com. Wpisujesz <imie>.youaremyfriend.com i strona jest dostosowana do tego jakie <imie> wpisales. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(flasht @ 2004-12-18 18:35:17) Ale chce teraz wiedziec czy ktos wszedl na dupa czy kupa. Nie wystarczy powachac ? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Powaznie pytam... nikt nie wie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 7 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Andrychów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_SERVER["HTTP_HOST"] spróbuj tego napewno o to Ci chodzi
![]() -------------------- adminvps.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 05:46 |