![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 2 Dołączył: 17.07.2014 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam prośbę. Jak myślicie? Jaki powinien być koszt za napisanie programu do kompleksowej obsługi firmy meblowej? Program ma posiadać:
Ilość godzin jaką poświęciłem to 720. Czy to dużo jak na taki projekt? Oczywiście program pisany od zera tylko przeze mnie. Jaka liczba godzin jest odpowiednia za taki program? Jaka cena? Mniej więcej. Dzięki Oczywiście obsługa próbników, kolorów (łączenie kolorów z próbników i podpinanie pod produkt) i układów mebla (Lewy, Prawy, Lewy&Prawy, Uniwersalny) także jest fragmentem całości tak jak blokowanie złych cen itp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Naprawde uważasz ze to ma jakikolwiek związek z działem OCENY?
Poza tym nie prowadzimy na forum wycen. Pomnoż sobie swoje godziny przez stawke za swoją stawke za godzine i masz wynik -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:20 |