![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z share fb.
wiem, że tam sie udostępnia: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?...tps://google.pl jednak jak zrobic aby po wejsciu na strone samo sie udostepniało? samo klikało udostępnij link? w iframie nie mogę umieścić bo biala strona i konsoli błąd
chociaż mam
proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
znajdz klase anchora ktorym cos udostepniasz i sprobuj
aczkolwiek nie wiem czy przejdzie i jest to bardzo chamskie. Użytkownik powinien mieć kontrole nad tym co udostępnia i nie wiem czy nie łamiesz regulaminu facebooka po updacie 1 stycznia w ten sposób. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znajdz klase anchora ktorym cos udostepniasz i sprobuj
aczkolwiek nie wiem czy przejdzie i jest to bardzo chamskie. Użytkownik powinien mieć kontrole nad tym co udostępnia i nie wiem czy nie łamiesz regulaminu facebooka po updacie 1 stycznia w ten sposób. rozumiem, że w iframe musze to dać? bo mi się nie wczytuje... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:35 |