![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na wstępie chiał bym przywitać wszystkich,gdyż jestem tutaj nowy. A teraz przejde do problemu. Możliwe,że nie zbyt precyzyjnie nazwałem temat,ale chyba będzie wszystko jasne jeśli opisze problem. A więc. Chciał bym wyciągnąc z zawartość tabeli z bazy danych gdzie warunkiem jest between. Wynik przetwarzam na tablice (mysql_fetch_array). Za pomocą petli while mogę to sobie ładnie wyświetlić. I teraz zaczyna się moj problem. Chciał bym wynik takiego zapytania przypisac do kolejnej talblicy. Załozmy,że chce wyciagam pole id. Zapytanie pobrało mi 5 wyników.
W jaki sposób przypisać wynik z tego zapytania żeby wpisało mi to do tablicy. Probowałem pętla foreach ale jakos nie zadziałało. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 15 Dołączył: 30.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast wyświetlać użyj takiej konstrukcji:
Możesz w pętli while. $array[]=wyniki_pobrane_z bazy Ten post edytował Boshi 1.03.2015, 12:47:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pocżatku nie bardzo załapałem,może dlatego że akurat zaraz musiałem wychodzić do pracy,wiec szybko szybko testowałem i oczywiscie bez skutku. Teraz rozgryzłem to w minutę i udało się. Dziękuje ślicznie
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:25 |