![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie ładny.
- Teksty mają trochę za dużo miejsca po prawej. zmniejsz do ok 800px max - daj mniejszą przezroczystość navbar - podkreślenia linków zmieniłbym na coś innego, np. dał kolor z hover, bez underline, a hover dał na bold |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli faktycznie jest to teatr to jak dla mnie brakuje tu podstawowych informacji, jakie chciałbym uzyskać na stronie teatru:
1. Repertuar 2. Cena biletu 3. Możliwość kupna/rezerwacji biletu A sama strona jak każda inna bootstrapowa, podobna do wszystkich. Zła nie jest, ale również nie zachwyca. Razi też mnie to, że tekst jest całkiem do lewej, natomiast z prawej jest kawałek ucięty. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czytac umie ?
Cytat „Teatr w Centrum”- to propozycja warsztatów teatralnych dla tych, którzy chcą w życiu czegoś więcej. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czytac umie ? ![]() Nie czytam wszystkich pierdół, zwłaszcza że nie było to jakoś szczególnie podkreślone, co też jest błędem, bo jak widzisz wchodząc na taką stronę myślę, że to faktycznie teatr, a nie jakieś warsztaty. Kolejny błąd autora. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie czytam wszystkich pierdół, zwłaszcza że nie było to jakoś szczególnie podkreślone, co też jest błędem, bo jak widzisz wchodząc na taką stronę myślę, że to faktycznie teatr, a nie jakieś warsztaty. Kolejny błąd autora. Zaprzeczyłeś teraz swojej poprzedniej wypowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Zaprzeczyłeś teraz swojej poprzedniej wypowiedzi. W jaki sposób? Pisząc "nie czytam wszystkich pierdół" mam na myśli, że szukam informacji mnie interesujących i chciałbym je mieć szybko i łatwo dostępne. A że nie ma jakoś wyraźnego podkreślenia, że są to warsztaty, a nie teatr, tak więc na pierwszy rzut oka, uznałem, że jest to teatr. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli tak samo czytasz regulaminu to współczuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:47 |