![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 8 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jo, jak to jest w tym html 5, tagi np. meta, link trzeba zamykać tak "/>", czy tak ">"?
Na http://www.w3schools.com/ wszystkie przykłady są bez "/". -------------------- Kloc = Kolor
Obama !== Murzyn Obama === Kloc Jak Ci pomogłem to daj Pomógł, tu nie chodzi o te Pomógł, bo to do niczego nie potrzebne, ale daj! :D |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla elementów, które nie mogą zawierać innych elementów (takie jak podałeś, czy też <br> lub <input>, itd.) nie ma znaczenia (slash jest opcjonalny).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 8 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale błędem to nie jest, jeśli to stosuję?
-------------------- Kloc = Kolor
Obama !== Murzyn Obama === Kloc Jak Ci pomogłem to daj Pomógł, tu nie chodzi o te Pomógł, bo to do niczego nie potrzebne, ale daj! :D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest, bo użycie jest opcjonalne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Minus tylko taki, że wielkość pliku nieco wzrasta
![]() Dzięki. Ten post edytował Kloc 25.02.2015, 20:31:10 -------------------- Kloc = Kolor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 21:28 |