![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wrzóciłem ten skrypt na ugu.pl i nie chce działać tylko wyskakuje taki błąd. Nie wiem co mam dalej zrobić może ktoś mi to wytłumaczyć ?
CODE Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /virtual/m/a/marcin9.ugu.pl/t/index.php.php on line 8 Przerwa techniczna - wracamy za chwilÄ. Link do skryptu: http://webax.pl/public/style_images/webax3/adds/tap.zip |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten skrypt tyle zajmuje ze nie mozesz go wrzucic na forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No zajmuje jakieś 12mb jest gotowy tylko nie mogę go połączyć jakoś z tym ugu bo chyba trzeba zmienić nazwę bazy danych dodać login itp a ja nie za bardzo wiem gdzie to zrobić bo to troszkę zagmatwane :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to wrzuć ten kod na forum
Ten post edytował ilidir 25.02.2015, 15:06:09 |
|
|
![]()
|
|
to jest index
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem tkwi w tym fragmencie a właściwie w brakach przed nim:
Nie widzę nigdzie wcześniej zdefiniowanych zmiennych $host_bazy_danych, $uzytkownik_bazy_danych, $haslo_bazy_danych. Pewnie są w var/ustawienia.php. Wrzuć ten plik tutaj w kodzie. Obstawiam, że masz podane złe hasło lub nazwę użytkownika. Oczywiście zanim tutaj to wrzucisz to zamień hasło i nazwę użytkownika na np. XXXXX żeby kogoś z forum nie kusiło aby Ci trochę krwi napsuć ![]() Ten post edytował sadistic_son 25.02.2015, 15:30:10 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Plik ustawienia.php tak ma być ?
plik o nazwie baza.php
Ten post edytował Hunter999 25.02.2015, 16:44:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:09 |