![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od ponad roku uczę się programowania webowego, chętnie podejmę się zleceń polegających na wykonywaniu małych projektów. Mogę zajmować się np. administracją zaplecza SEO, stawianie nowych serwisów w zapleczu, opieka nad nimi, modyfikacje we wtyczkach np. WP, instalowanie nowych wtyczek. Nie mam też większego problemu w z modyfikacjami w kodzie serwisów nie opartych o popularne CMS-y jak np. WP czy DRUPAL. Mogę również od A do Z wykonać serwis oparty o framework ZF2, włącznie z cięciem layoutu i oskryptowaniem JS.
Poniżej podsumowanie mojego doświadczenia: Języki: PHP 5 - doświadczenie 1 rok MySQL - doświadczenie 1 rok JavaScript - doświadczenie 8 miesięcy HTML - doświadczenie 1 rok CSS - doświadczenie 1 rok Frameworki: ZF2 - doświadczenie 6 miesięcy Kohana - doświadczenie 9 miesięcy CMS-y: WordPress - 7 miesięcy Dodatkowe: Repozytorium wersji GIT Obsługa Linuxa na poziomie usera desktopowego (na codzień pracuje) Język Angielski na poziomie czytanie dokumentacji, wyszukiwania pomocy na stacku itp. Adres kontaktowy: rafko9@gmail.com Formy współpracy: B2B - (mogę wystawić fvat), UOD, UZ Minimalna stawka za godzinę pracy: 15 zł netto. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopie toć Ty na ZUS nie zarobisz przy takiej stawce
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to się nie martw
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po prostu wiem że się jeszcze uczę dlatego taka stawka, tak aby korzyść miał każdy. Programista zawsze się uczy ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:27 |