![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2015 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z zapisem do bazy danego rekordu z odpowiednim id. Zapisuje mi tylko ostatni wyświetlony rekord na liście Nawet gdy kliknę żeby zapisało mi z id 200 to i tak wyświetla: id=267 | doc=PW_2015_02_24 przez co wiadomo, że zapisuje 267 (w tym wypadku jest to ostatni rekord z tabeli) kod wygląda tak: JS: Kod jQuery(document).ready(function() { $('input[type=button]').click(function() { var tekst = $('input[name=artid]').val(); var tekst2 = $('input[name=baza]').val(); var tekst3 = $('input[name=symbol]').val(); $.ajax({ url: "docajax.php", type: "POST", data: 'indeks=' + tekst + '&indeks2=' + tekst2 + '&indeks3=' + tekst3, success: function(msg) { $("#kontener").text(msg); } }); }); }); WYŚWIETLANIE LISTY:
PLIK docajax.php
Gdzie jest błąd ? Wydaje mi się, że w tej linijce Kod $('input[type=button]').click(function() { ale jak to rozwiązać ? Ten post edytował denis95x 24.02.2015, 14:12:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
NIE KRZYCZ. NIe ma takiej potrzeby. Popraw tytuł na normalny.
var tekst = $('input[name=artid]').val(); Tutaj pobierasz pierwszy z brzegu art, to sie niedziw, ze tylko on sie zapisuje. Masz pobierac art, ktory lezy obok wcisnietego guzika -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2015 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A naprowadzisz w jaki sposob ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A naprowadzisz w jaki sposob ?
I analogicznie do reszty pól. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki serdeczne,
a naprowadzisz jak rozwiązać aby po wciśnieciu button został zablokowany ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki serdeczne, a naprowadzisz jak rozwiązać aby po wciśnieciu button został zablokowany ?
lub
Ten post edytował b4rt3kk 24.02.2015, 14:34:50 -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki jeszcze raz
![]() Temat do zamknięcia ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:04 |