![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Bawię się teraz paginacją i mam taki kodzik:
Udało mi się samemu ze wskazówkami do tego dojść i w efekcji dostaję paginację: 88 99 111 222 333 444 555 (jakieś liczby z bazy) [1] 2 [3] [4] (dla strony drugiej) Jak może część z was się domyśliła na tym nie zamierzam poprzestać i zrobić żeby dla np strony pierwszej pojawiało się po wszystkich linkach do numerów stron DO OSTATNIEJ a dla ostatniej DO PIERWSZEJ itp ![]() ![]() Poradziłem sobie ale wydaję mi się że można to zrobić dużo prościej ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 4 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link do pierwszej masz zawsze
Do ostatniej nie wiele trudniej
W iflologii możesz sobie sprawdzić czy jesteś na pierwszej czy na ostatniej stronie i wyświetlić odpowiednie linki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A już całkiem dążąc do doskonałości znalazłem takie coś, efekt mi się bardzo podoba http://www.forum.legalne.info.pl/phpmysqlp...oat-t40261.html
I takie pytanie mam odnośnie:
Mam problem z obczajeniem tego fragmentu:
Tutaj autor nie okomentował za bardzo co robi...Wiecie o co tu kaman DOKŁADNIE? Chodzi pewnie o te strony widoczne w linkach? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 07:43 |