![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2015 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Dzisiaj natchnął mnie pomysł aby odpalić sb listę userów ![]() No i pięknie! Tylko teraz pomysł następny! Wyróżnić na czerwono "twoje" dane; czyli zalogowanego userka. No i nie wiem jak to zrobic ![]() ![]() No to jako niedoświadczony PHP Coder zwracam się do was Bogów PHP! ![]() Oto mój kod:
Linia 7 to linijka która wyświetla userów. I myslałem żeby to zrobić z if() { ... } else { ... } No ale nie wiem jak! Dlatego proszę o "wskazówkę" ![]() Ten post edytował Neymar11 20.02.2015, 01:43:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdz sobie który użytkownik jest aktualnie zalogowany przypisz go do zmiennej i porównuj za pomocą ifa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2015 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale jak?!
Tak? :
No ale wtedy przecież jeżeli sesja == Nex to wszystkie będą czerwone ![]() ![]() Nosz w dupe pomocy! Nie rozumiem tego. Zrobiłem już panel admina sprawny no i moge go udostepnic wzamian za pomoc na PW go wysle jak wszystko działa! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() Miales porownac sesje z aktualnym rekordem a nie samą sesję z powietrzem... if($_SESSION['username'] == $wiersz['username']) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Okej, będę w domu to spróbuje
![]() ![]() Tylko od razu mówię nie wiem jakie błędy, robię na localhoscie i mam wyłaczony Error Logging że tak to ujmę... Ten post edytował Neymar11 20.02.2015, 15:40:14 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej, będę w domu to spróbuje ![]() ![]() Tylko od razu mówię nie wiem jakie błędy, robię na localhoscie i mam wyłaczony Error Logging że tak to ujmę... W jaki sposób chcesz udostępnić jak masz na localhost? -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Oj no. Prostu z mostu :
Nie umiem tego zrobić więc proszę Was o pomoc w postaci gotowego kodu na wyświetlania tak jak bym chciał ![]() To że ktoś "nie spełni mojej zachcianki" nic się nie stanie, po prostu w takim razie bdę kombinował dalej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj no. Prostu z mostu : Nie umiem tego zrobić więc proszę Was o pomoc w postaci gotowego kodu na wyświetlania tak jak bym chciał ![]() To że ktoś "nie spełni mojej zachcianki" nic się nie stanie, po prostu w takim razie bdę kombinował dalej ![]() a takie dobre frameworki piszesz http://forum.php.pl/index.php?showtopic=23...p;#entry1146391 a z tym sobie nie radzisz? |
|
|
![]()
|
|
A chociaż informacja czy instnieje zapytanie MYSQL w stylu:
select * from users exclude row where id=1 ze wymija kolumne z zalogowanymi danymi ![]() wybiera w moim przykładzie nie uwzględniając 1 kolumny. da się zrobić? proszę o odpowiedź i po jej udzieleniu o zamknięcie tematu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 17:03 |