![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizytówka firmy typu one-page, oparte o LiquidCSS z innego mojego tematu.
Uwagi mile widziane ![]() http://typedef.pl/szklarz-latest/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Biednie, oj biednie...
- Logo kiszka - Cień w top-menu ten niebieski :| - animacja tnie - tło pod sliderem jakies takie niedorobione - galeria - blee po co tyle obrazków. Lepiej w jakimś sliderze po 4 - formularz mi się nie podoba, taki nijaki i ni jak nie pasuje do reszty - Pusto - Pusto - Zapętlone animacje - Animacja po scrollowaniu powinna być odpalona raz i się nie "cofać" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- strona się miejscami przycina przy przewijaniu (na górze strony bardziej)
- animacje dziwnie wyglądają. Efekt powiększania tekstów przy przewijaniu jakoś kiepsko tu pasuje - animacje na slajderze wolno działają (albo wina tego jak to robisz, albo jakąś kiepską wtyczkę masz do animacji. Albo jedno i drugie). - nie jestem znawcą typografii, ale nawet ja widzę, że ten napis "SZKLARZ24.PL" beznadziejnie wygląda. no i to tyle. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za uwagi.
Znam powód sprawy z przycinaniem, to wynika ustawionego shadow inset w sliderze. Spróbujcie usunąć to zobaczycie różnice. Edit: Usunąłem, nie powinno się przycinać. Ten post edytował bubx2k 20.02.2015, 07:59:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Imię i nazwisko jest zbyt krótkie/długie
Podany adres e-mail nie jest prawidłowy Wiadomość jest zbyt krótka/długa |
|
|
![]()
|
|
Doprecyzowałem jeśli tak przeszkadza ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoja rzecz
![]() jest coś takiego jak usability i w cale nie jest to śmieszne a takie to już raziło w oczy chcesz to poczytaj, jest tam pdf z podstawami do pobrania http://www.webusability.pl/kurs-usability/ |
|
|
![]()
|
|
Tak, to była tymczasowa proteza - poprawiłem aby była szczegółowa informacja o błędach.
Dzięki, zajrzę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:47 |