![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wieczór wszystkim.
Z pomocą znajomego, udało mi się zrobić skrypt, dzięki któremu mogę w polu wpisać interesujące mnie słowo oraz wybrać wyszukiwarkę, która mnie interesuje. Testowo do listy wyszukiwarek dodałem trzy wyszukiwarki i wszystko działa. Wybieram np. Google, wpisuję frazę i naciskam OK. Wybieram Onet + fraza i OK. Ale chciałbym, aby można było skorzystać ze wszystkich wyszukiwarek jednocześnie, wpisać frazę i dać OK. Niestety nie potrafię tego zrobić. Jedyna możliwość, jaką udało mi się zrobić, to nowy odnośnik OK, który odwołuje się do innego skryptu, ale chciałbym zrezygnować z tej możliwości na rzecz wyboru wszystkich wyszukiwarek z listy. Wszystko wygląda następująco:
Może ktoś pomóc? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Źle do tego się zabrałeś. Użyłeś atrybutu multiple, a nawet z niego nie skorzystałeś.
Trzymając ctrl w polu wyboru można wybrać więcej niż jedną opcję (dzięki właśnie funkcji multiple, ale u ciebie nie była obsługiwana).
Ten post edytował kafowi 21.02.2015, 12:51:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 05:04 |