![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, chodzi mi o to jak w pliku php aby przy wartości zmiennej $i = 0, ukrywał całego spana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
echo "jQuery('.span_a_before a').hide();";
I to nie ukrywa spana tylko a. Jak chcesz SPan to echo "jQuery('.span_a_before').hide();"; -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to też nie działa - a przypadkiem wszystkiego nie powinienem wtedy mieć w php?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Sadzilem ze masz....
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
nie, chodzi mi o to ze zamykam php przed wyswietleniem spana - czy mialoby to znaczenie gdybym w srodku php wyswietlil spana... o to chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź błedy w konsoli
nie ma znaczenia, z php itak otrzymujesz już kod po zinterpretowaniu |
|
|
![]()
|
|
No ale moment... przeciez ty najpierw chowasz spana, a dopiero potem go generujesz... nic dziwnego ze nie dziala. Komenda chowania ma zostac dopiero po wygenerowaniu spana
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i pewnie by się tez przydało http://learn.jquery.com/using-jquery-core/document-ready/
|
|
|
![]()
|
|
dziękuję Wam - wszystko śmiga na takim kodzie:
ok, to teraz trudniejsze - w drugą stronę:
tu niby wszystko jest - problem w tym, że liczy cały plik, a powinien liczyć od następnej daty po dzisiejszej ... czyli zrobiłem teraz tak:
a wcześniej jest:
nie, to bez sensu, bo wtedy pokazuje mi tylko do czesci linii (odjetych od nieaktualnych), a chodzi o to, żeby liczyl ile zostalo linni od najblizszej daty która będzie... ok doszedłem do tego, wystarczyło zrobić tak:
a później:
dziękuję za pomoc - temat do zamknięcia Ten post edytował shpaque 17.02.2015, 13:42:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:55 |