![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam gotowy skrypt "sklepu" gdy pisze newsa każdy dodaje się pod sobą chce aby 3 były w jednej lini i tak aż na sam dół.
Nie moge znaleść gdzie w skrypcie jest przenoszenie do następnej lini. Zdjęcie: ![]() I własnie tu chce aby wszystkie newsy były w taki sposób że 3 w jednej lini daję kod:
Nie mam pojęcia o PHP dlatego proszę was o pomoc w rozwikłaniu tego problem, Z góry dziękuje pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 10 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz znaleźć diva, w którym znajduje się dany news i nadać mu wartość style="float:left;"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to mozesz nadac klasy divom ktore potrzebujesz miec w jedej linii i tej klasie dac float:left;
|
|
|
![]()
|
|
no to mozesz nadac klasy divom ktore potrzebujesz miec w jedej linii i tej klasie dac float:left; hmm jak dodałem do diva odpowiadającego za newsa (float left)
to niby daje do lewej ale i tak wszystko jest pod sobą:(widać po wyrzuconym napisie Strony, przeglądasz strone) ![]() Ten post edytował kuci123 16.02.2015, 17:27:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podziałaj z tym cssem troche, daj width w px'ach moze ?
moze kontener w ktorym siedza ze divy ma za małą szerokosc ? |
|
|
![]()
|
|
dzięki za nakierowanie trzeba było w divach namieszać
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:07 |