![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Tworzę pewien skrypt do obliczania dawek pokarmowych. Mam stworzoną tabelę w niej parę kolumn: id obiekt waga dawka data Skrypt ma pobierać wagę z dnia 14.02 następnie do tej wagi dodawać dawkę wpisaną w form action i ustanawiać nową wagę na dzień 15.02.
Powyższy skrypt działa - wrzucam go do tabeli, ładnie mi wyrzuca wagi przypisane do konkretnych "kurników" Natomiast nie mogę sobie poradzić z Insertem/Updatem na kolejny dzień. Czy mógłbym prosić o pomoc? Jeśli coś mam objaśnić to piszcie, skrypt jest trochę bardziej zaawansowany niż to przedstawiłem powyżej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszyskim musisz mieć jakies ID, albo coś innego, po czym identtyfikujesz dany kurnik
![]()
Tam gdzie w pętli wyświetlasz wagę zrób formularz, z dwomoa polami: jedno hidden - z ID kurnika, drugi do wpisywania wagi. I odbierasz dane z formularza
Pamiętaj o walidacji. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:56 |