![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie piszę aplikacje do pobierania automatycznie danych z bazy przedsiebiorców CEIDG i teraz mam następujące pytanie jak rozwiązać przepisywanie kodów z obrazków aby działało to z automatu słyszałem że istnieje taka strona w której wykupuję się np 1000 kodów za jakąś tam podaną cenę mógłbym prosić o adres takiego dobrego portalu który będzie kompatybilny z CEIDG lub podsunięcie innego pomysłu ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważ, że CEIDG udostępnia również przepisywanie captch`y przy pomocy "dźwięków" - dźwięki te nie są "zamaskowane" w żaden sposób tak jak obrazki - dzięki temu wystarczy, że przepiszesz ją kilkadziesiąt razy, dobrze napiszesz skrypt i gotowe
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem dzięki za sugestię właściwe zastanawiałem się nad tym tylko teraz nie myślisz że baza tych kodów będzie ogromna, również będą dochodzić nowe itd itd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 18:46 |