![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się jakoś zmienić wartość? API nie jest po mojej stronie więc nie mogę tego edytować. Problem taki, że po wpisaniu błędnego kodu nie wyskakuje mi własny błąd, lecz BAD_CODE[1] i czy te BAD_CODE[1] da się zmienić na np. Błędny kod? Proszę o szybką odpowiedź.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak zbudowane jest to API ale możesz pokombinować z buforowaniem wyjścia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niby powinna działać ta wiadomość, lecz nie działa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego kodu nic nie wywnioskuję. Musisz dokładnie przeczytać o co chodzi w dokumentacji API. Kod jest moim zdaniem poprawnie zbudowany.
Metoda z buforowaniem wyjścia polega na zapisaniu całej strony w buforze, abyś przed wyświetleniem mógł podmienić coś w jej zawartości, np przez str_replace. Jednak nazwał bym to "metodą buta w drzwiach" więc jeśli API dopuszcza inną możliwość... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:28 |