![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 31.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Miałem długi przestój jeśli chodzi o samo PHP. Zatrzymałem się na strukturalnym, a teraz wracam i biorę się za obiektówkę. Co polecacie pisać na start? Dodam, że byłoby fajnie gdyby ten projekt można było wykorzystać praktycznie. Nie chcę pisać kolejny raz bloga, todo itp. Coś ciekawszego? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 20.02.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może serwis typu demoty? Jeśli wymyślisz fajny temat strony (nie tylko zwykle obrazki można, ale też gify) to możesz spróbować uruchomić w necie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowiecze, mało tego typu stron już jest?
Napisz może sobie forum jakieś proste, system zleceń z modułem klientów zmianą statusu itp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- obsługa serwisu: RMA, panel klienta, statusy itd.
- obsługa sekretariatu: wizyty gości, spotkania, poczta (taka tradycyjna - listy), przekazywanie spraw - wydatki domowe - czytnik RSS - system rezerwacji (stoliki w restauracji, pokoje gościnne) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 31.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- obsługa serwisu: RMA, panel klienta, statusy itd. - obsługa sekretariatu: wizyty gości, spotkania, poczta (taka tradycyjna - listy), przekazywanie spraw - wydatki domowe - czytnik RSS - system rezerwacji (stoliki w restauracji, pokoje gościnne) Mógłbyś rozpisać jakoś bardziej szczegółowo te wymienione pomysły? Interesuje mnie "obsługa serwisu" ale nie bardzo wiem co masz na myśli. Jaki, czego serwis? Czytnik RSS - zbiera nowe tematy po stronach i zapisuje je lokalnie w bazie czy tylko ma za zadanie zczytać i wyświetlić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To już Twoja inwencja się kłania. Rób co uważasz za dobre i przydatne.
Serwis czyli zbieranie zgłoszeń serwisowych, baza klientów, statusy, dokumenty, pracownicy itd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:44 |