![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam z boostrap 3 i mam taki o to problem. Przy pomocy pętli wyświetlam dane z bazy. Każdy wiersz/rekord można usunąć klikając w ikonę. Klik w ikonę wywołuje modal window i po akceptacji rekord zostaje usunięty.
Kod dla modal window to:
W drugim kodzie specjalnie użyłem elementu tablicy $r[catid], który przyjmuje ostatnią wartość. Więc każdy klik będzie usuwał ostatni rekord. Kombinuję jak to zmodyfikować, aby w miejscu tej zmiennej widniał właściwy catid wiersza, tak aby po zatwierdzeniu modala usuwał odpowiedni rekord z bazy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dopiero zaczynam i mogę nie mieć racji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, czytałem to. Ale problem polega na zmiennych z pętli. Pewnie mógłbym zamknąć kod modala w pętli, ale chyba nie będzie to wydajne rozwiązanie... chyba, że czegoś nie łapie... Dodam tylko, że pętla generuje $catid dla każdego wiersza, a kod modala mam jeden. ms Ten post edytował mirobor 9.02.2015, 23:02:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:18 |