![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Otoz dziwne pytanie, ale jestem samoukiem i za bardzo nie wiem jak to zrobic.
Co potrzebuje zrobic: 1. Wiele skryptow na jednej stronie 2. System Logowania itp. 3. Na pewno layout podobny na kazdej stronie. I ogolnie ja bym sie w to bawil pewnie GET'ami, jednak w ten sposob latwo sie jest pogubic... Mozna by tez pewnie zrobic kazdy plik .php jako oddzielny skrypt, ale co wtedy z np MENU jak jest na stronie? Trzeba by edytowac styl w kazdym pliku oddzielnie co tez nie jest do konca efektywne. Wiec teraz pytanie jak to ze soba wszystko pogodzic? Nie prosze o gotowiec, jedynie o porady jak to bezpiecznie, efektywnie zrobic. Z gory dzieki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Edit: Widzialem ze wiele skryptow/stron jest robionych w taki sposob jak nizej: index.php pages/script1.php pages/script2.php pages/script3.php Tylko nadal nie wiem jak cos takiego uzyskac ;( Edit2: Poczytalem troszkę i chyba bede robil to includami, jesli ktos zna lepszy,efektywniejszy sposob, prosilbym o informacje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował konradmm 8.02.2015, 04:19:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:35 |