![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to, że wiem do czego od służy ale nie wiem do czego słuzy opcja "ECHO <<<KOD ....... KOD" ponieważ jej nigdy nie u,żywałem a nigdzie na necie nie pisze. PRóbowałem ją usunąć ale wtedy kod nie działa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat a nigdzie na necie nie pisze Tak, tak.... nigdzie w necie nie ma... nawet w manualu.... Daruj sobie prosze na przyszlosc takie kłamstewka, bo zdaniem tym sugerujesz, ze przejrzałeś cały net :/ http://php.net/manual/en/language.types.st....syntax.heredoc -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisałem część kodu w internety i nie mogło znaleźć także stwierdziłem, że w moich internetach tego nie ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Także juz wiesz, że Twoje stwierdzenia mogą być mylne. Nie pisz wiec nastepnym razem, ze czegos nie ma, jak nie sprawdziles wszedzie
![]() No i też pamietaj, że w necie nie pojawia się dokładnie kod, jaki akurat ty masz. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No rozumiem to przyblizy mi ktoś działanie tego bądź poratuje linkiem?
oraz czy da sie go jakoś zastąpic jakims innym tekstem bądź funckją zamiast <<<KOD |
|
|
![]()
|
|
Poratuje linkiem? Kurcze, przeciez dostales link ode mnie do manuala, ktory to wyjasnia. Ktory to tez pokazuje, jakie sa inne tego zamienniki... No bez przesady
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:48 |