![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje pomocy a zarazem linku gdzie mógłbym zrobić coś takiego jak:
jeśli jakiś użytkownik wejdzie z przeglądarki Internet Explorer to żeby pokazała się strona np error.html a jeśli wejdzie z innej przeglądarki to żeby otworzyła się strona index.html wql jest coś takiego możliwe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 4.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki a mógłby mi ktoś napisać taki prosty kod który by przekierował na inna stronę lub wywołał stronę przypisaną do przeglądarki nie jestem dobry z js i dlatego tutaj piszę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 4.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if(zmienna_z_przegladarka == 'interner explrer'){
window.location.href = "podstrona1.html"; } elseif(zmienna_z_przegladarka == 'chrome'){ window.location.href = "podstrona2.html"; } else window.location.href = "podstrona3.html"; |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Ja Ci podałem tylko przykład jak to należy zrobić, teraz sam musisz to sobie przerobić na swoje potrzeby.
|
|
|
![]()
|
|
tylko wyżej napisałem że nie umiem js i dlatego napisałem tutaj na tym formum z prośbą o napisanie takiego skryptu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba było napisać od razu że chcesz gotowca a nie pomocy. Dostałeś pomoc i link...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 11 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki a mógłby mi ktoś napisać taki prosty kod który by przekierował na inna stronę lub wywołał stronę przypisaną do przeglądarki nie jestem dobry z js i dlatego tutaj piszę tylko wyżej napisałem że nie umiem js i dlatego napisałem tutaj na tym formum z prośbą o napisanie takiego skryptu to która opcja wreszcie ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:00 |